O nama

Prvobitna ideja je bila da Crnoj Gori ponudimo organska đubriva, supstrate i organsku zaštitu biljaka, jednom riječju sve ono što je neophodno proizvođačima zdrave hrane u našoj državi, kako bi na adekvatan način odgovorili izazovima koji prate ovaj kompleksan način proizvodnje.

Rukovodeći se činjenicom da svakodnevno konzumiramo hranu upitnog kvaliteta koja kao takva dovodi do narušavanja zdravlja ljudi i da sama proizvodnja takve hrane ima negativan uticaj na životnu sredinu u cjelini, primarni cilj naše kompanije je, prije svega, organski, kvalitetan uzgoj biljaka tokom cijele godine.

Zahvaljujući Laorganici, koja nudi odgovor iz prirode u vidu đubriva, supstrata i zaštitnih sredstava za bezbjednu proizvodnju hrane, veliki poljoprivredni proizvođači, ali i svi oni mali koji se bave baštovanstvom iz hobija, mogu da kupe proizvode koji su im potrebni za početnu sadnju, ali i za praćenje rasta sadnica u optimalnim uslovima.

Naši ciljevi su jasni:

1. Povratak na sopstvenu proizvodnje hrane;

2. Pružanje mogućnosti uzgoja kako u baštama, plastenicima, tako i u kućnim uslovima u toku cijele godine

3. Promovisanje urbanog baštovanstva koji je trend u EU i svijetu.

Naš tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti organske proizvodnje hrane sa zadovoljstvom će vam odgovoriti na pitanja, pomoći savjetima u odabiru proizvoda koji su potrebni baš vama i koji su idelani za vaše potrebe.

Ukoliko nijeste u mogućnosti da nas posjetite, na našem sajtu možete pogledati široku paletu proizvoda koju nudimo. Za sve vaše nedoumice možete nas kontaktirati i putem maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Uz našu pomoć okrenite se prirodi!

Kontakt

Address:
Ul. Sima Barovića br. 11; Blok 9

Phone:
+382 67 057 666

Email:
danijela@laorganica.me