Andermmat
Plagron reklama
Lifegrows
Lumatek purple
BioFa

Okrenimo se prirodi

Saznajte više

  • OTVORITE SVOJ PROZOR U BIO-BAŠTU!

    Hrana koju svakodnevno konzumiramo je upitnog kvaliteta. Kako bi obezbjedili što veći prinos, a samim tim i veću zaradu, proizvođači tretiraju voće i povrće različitim pesticidima, pri tome ne vodeći računa o štetnosti istih po zdravlje ljudi i po samu životnu sredinu.  Postavlja se pitanje koliko je zaista zdravo i svježe voće i povrće koje možemo kupiti u velikim lancima supermarketa ili na pijaci, a koje nam, i ne tako često, stiže sa drugog kontinenta.
    To je dovoljan razlog da  uzmemo stvari u svoje ruke i obezbjedimo sebi i svojoj porodici zdravo i ukusno voće i povrće. Pravo je vrijeme za planiranje sopstvene bašte! 

  • Pesticidi ne ubijaju samo insekte!

    Zagađenje životnih namirnica pesticidima predstavlja ozbiljan problem. Iako proizvođači tvrde da ostaci pesticida u tretiranim plodovima ne mogu ostaviti posljedice na zdravlje, mnoga istraživanja dokazuju suprotno. Pesticidi ne ubijaju samo insekte!

    Voće, povrće, žitarice, tretirane različitim  sredstavima za zaštitu biljaka, dio su naše svakodnevne trpeze. I ne samo namirnice u svježem stanju, nego i prerađene prehrambene namirnice, pune aditiva za poboljšanje mirisa i ukusa, duže trajanje proizvoda i ljepši izgled, ostavljaju ozbiljne posljedice na zdravlje usljed dugotrajnog korišćenja. 

Brendovi koje zastupamo

Lumatek
Plagron
Trabe
BioFa
ONA
garden

Kontakt

Address:
Ul. Sima Barovića br. 11; Blok 9

Phone:
+382 67 057 666

Email:
danijela@laorganica.me